Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprava oko proslave Oluje

HDZ objavio snimku Milanovićeva pada s oklopnog vozila: 'Prekaljeni ratnik pribjegava lažima...'

Požega: Predsjednik Zoran Milanović na polaganju prisege 30. naraštaja ročnika
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
04.06.2021.
u 07:33

– Hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima – poručuju iz HDZ-a

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) objavila je na svom Facebook profilu snimku predsjednika Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer, a prikazuje kako je pao s oklopnog vozila. Nazivaju ga i "prekaljenim ratnikom" u nastavku prepirke oko proslave Oluje između njega i premijera Andreja Plenkovića

"Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.). 

Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanje Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, 'prekaljeni ratnik' Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći 'domoljublje i zajedništvo', Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim 'kolodvorom i 'kasarnom', te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti", poručili su iz HDZ-a na Facebooku. 

Podsjetimo, jučer je Zoran Milanović napao premijera Plenkovića zbog, kako navodi, "omalovažavanja prijedloga da se Oluja obilježava i u drugim gradovima".

"Masovni komunikator Plenković, promotor prava na laž još od svojih maturantskih dana, svrstava sada sebe i među autentične tumače bitaka iz Domovinskog rata. Pa omalovažava prijedlog da se 'Oluja' obilježava i u drugim gradovima u kojima su se vodile junačke bitke u Domovinskom ratu, a ne samo u Kninu, proglašavajući sebe – riječima 'mnogi od nas drukčije gledaju na Knin' – skoro pa ratnim zapovjednikom", naveo je jučer Milanović. 

Komentara 25

MA
MarasG
09:17 04.06.2021.

Dugo se nisam ovako nasmijao hahahahahhahahaha s koluto se ko balvan

PR
pravednik2
09:30 04.06.2021.

Dobar je. Dočekao se na noge, kao mačka.

DU
Deleted user
10:41 04.06.2021.

''Prekaljeni ratnik'' LOL plačem LOL kako je zaronio ko kit u dubinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije